Authland Connect – Vaš partner za stvaranje zadovoljnih gostiju

Poboljšavanje turističkih iskustava putem nove usluge: otkrijte kako ova inovativna platforma pomaže turističkim agencijama, hotelima, kampovima i odmaralištima u obogaćivanju ponude i stvaranju nezaboravnih iskustava za putnike diljem Hrvatske!

Authland Connect – Vaš partner za stvaranje zadovoljnih gostiju

Primate tisuće gostiju, ali...

Mogu li oni zaista dobiti izbor najboljih tura i aktivnosti na jednom mjestu - spremnih za online rezervaciju samo u nekoliko klikova?

Osjećaju li da je vaš smještaj stvarno povezan s destinacijom, i da im ne treba nitko drugi za potpuno iskustvo?

Znate li zaista njihove potrebe, koliko troše i kakav je njihov puni potencijal?

Mid-age couple checking-in in a nice boutique hotel.

Ova pitanja ističu važnost pružanja ne samo smještaja, već holističkog i obogaćujućeg iskustva koje se proteže izvan granica objekta. Authland Connect, aplikacija nastala iz naše turističke platforme Authland koja djeluje od 2020. i okuplja sjajne i kvalitetne izlete, aktivnosti i ostale doživljaje od Dalmacije do Istre, Zagorja i Slavonije, nudi rješenje za premošćivanje ovog jaza. Omogućava svakom objektu i agenciji da svojim gostima ponudi odabrani izbor vrhunskih tura i aktivnosti, besprijekorno integriranih u platformu za rezervacije. Korištenjem ovog alata, zadovoljstvo gostiju povećava se, postiže njihova lojalnost, a uz to se zarađuje od svake rezervirane ture i aktivnosti.

Važnost autentičnih turističkih iskustava

Turistička iskustva postaju sve važnija za putnike diljem svijeta. Moderni turisti često traže autentična iskustva koja im omogućuju da se zaista upuste u kulturu, tradiciju i lokalni način života odredišta koje posjećuju. Takva iskustva ne samo da obogaćuju životno iskustvo putnika, već pružaju priliku za dublju povezanost s odredištem i njegovim stanovnicima.

Uzimajući u obzir pretpostavku da određeni smještajni objekt ili agencija prime 5.000 gostiju godišnje, podaci sugeriraju da je 40% tih gostiju zainteresirano degustaciju hrane i ture koje uključuju lokalnu gastronomiju, 36% za razgledavanje destinacije te 27% gostiju za sjajne doživljaje poput kušanja vina, piva i posjete lokalnim destilerijama. Očito je koliko su autentična turistička iskustva ključna za poslovni uspjeh turističkih agencija, hotela, kampova i odmarališta.

Couple enjoying sunset on a sailing boat with glass of wine in hand.

Na temelju pruženih podataka, uz bruto prihod od 10.000,00 eura od dodatnih usluga, postoji značajan potencijal za povrat ulaganja. S potencijalnim povratom ulaganja koji se kreće od 5 do 20 puta u samo jednoj godini, ulaganje u razvoj autentičnih turističkih iskustava može biti vrlo profitabilno. Ovo ističe važnost autentičnih iskustava u privlačenju gostiju, povećanju prihoda i stvaranju konkurentske prednosti na tržištu.

Stoga se nameće kako turističke agencije koje se bave smještajem, hoteli, kampovi i odmarališta trebaju prepoznati važnost ulaganja u razvoj visokokvalitetnih, lokalno relevantnih doživljaja - kako bi zadovoljili potrebe modernih putnika i postigli izvanredne poslovne rezultate.

Authland Connect - an innovative platform for tours & activities booking for hotel guests
Potpuno personalizirana platforma koja odražava snagu vašeg branda prema gostima.

Proizvod koji osnažuje turističke subjekte

Glavni cilj Authland Connecta je osnažiti vas kao hotele, resorte, kampove i turističke agencije koje se bave smještajem, da iskoristite platformu kako biste svojim gostima omogućili širok spektar visokokvalitetnih tura, aktivnosti i doživljaja diljem Hrvatske. A birate između gotovo 300 usluga kojima raspolažemo u cijeloj državi.

Distribuciju pritom radite kako i kada želite – email kampanjama od trenutka bookinga smještaja, integracijom na web stranicu ili u mobilnu aplikaciju, na TV ekranima i ostalim kanalima koje zamislite. Time postajete konkurentniji, privlačniji i ostvarujete puni potencijal u pogledu lojalnosti i zadovoljstva svojih gostiju, ali i – dodatno zarađujete.

Authland Connect također vam omogućuje uvid u to koliko vaši gosti troše na dodatne aktivnosti i kakvi su im uistinu interesi, i to segmentirano po državama iz kojih dolaze.

Authland Connect - an innovative platform for tours & activities booking for hotel guests - dashboard with statistics
Analitika za donošenje boljih odluka - na dohvat ruke!

Još jedan jasan benefit korištenja Connect platforme postizanje je veće efikasnosti osoblja. Pristup informacijama o preferencijama gostiju i dostupnim aktivnostima je brži - sve se odigrava u samo nekoliko klikova. Ovo olakšava osoblju da pruži personaliziranu uslugu i preporuke koje odgovaraju interesima svakog gosta. Zahvaljujući boljem upravljanju rezervacijama i aktivnostima, osoblje može učinkovitije rasporediti resurse i vrijeme, što rezultira boljom uslugom i zadovoljnijim gostima, a osim toga  iznimno pozitivan nusprodukt je i smanjenje pritiska na same zaposlenike.

Platforma je jedinstveno prilagođena brandovima (naime - sami birate boje, logotip, slike i font platforme) i potrebama njihovih gostiju, nudeći personalizirano iskustvo za svakog pojedinog korisnika. Nije samo alat za prodaju tura i aktivnosti, već je partner u stvaranju jedinstvenih doživljaja koji odražavaju identitet poslovanja i privlače ciljanu publiku svakog poslovanja pojedinačno.

S personaliziranim pristupom, Authland Connect omogućuje poslovanjima da izgrade snažne veze sa svojim gostima, nudeći im upravo ono što žele, kada to žele. Bilo da se radi o luksuznom odmaralištu koje želi ponuditi ekskluzivne ture ili vlastitu SPA uslugu u intimnom okruženju, ili pak obiteljskom hotelu koji želi organizirati zabavne aktivnosti za obitelji s djecom, nova platforma pruža fleksibilnost i prilagodljivost kako bi zadovoljila raznolike interese i preferencije gostiju.

Kayaking group in Istria, Croatia.

Authland Connect omogućava da od trenutka bookinga pa sve do post-stay razdoblja, gostu strukturirano možete komunicirati sve sjajne doživljaje u destinaciji, a koje mu preporučujete upravo vi kao njegov smještaj ili agencija od pouzdanja.

Naglasak je na stvaranju nezaboravnih iskustava koja ostavljaju trajan dojam i zadovoljstvo, a svaki gost osjeća kao da mu je pružen osobni vodič kroz odredište. Podaci se redovito analiziraju kako bi se bolje razumjele potrebe i želje gostiju, osiguravajući da ponude uvijek ispunjavaju njihova očekivanja. Na taj način gradite dublje veze sa svojim gostima i jačate svoj brand kao sinonim za kvalitetu i personaliziranu gostoljubivost.

Young girl enjoying sauna in a hotel.

Maksimiziranje potencijala

Turističkim agencijama koje nude smještaj, hotelima, kampovima i odmaralištima pruža se sveobuhvatan skup prednosti kako bi poboljšali svoje ponude:

  1. Izbor raznih tura i aktivnosti

Na jednostavan način može se pristupiti raznovrsnim turama i aktivnostima, uključujući i vlastite i vanjske opcije, kako bi se zadovoljile različite preferencije gostiju. Bilo da je riječ o istraživanju povijesnih znamenitosti, uživanju u aktivnostima na otvorenom ili doživljavanju lokalne kulture, Authland Connect omogućuje prilagođeni izbor iskustava koje gostima distribuirate putem različitih kanala poput emaila, web stranice, mobilne aplikacije, digitalnih ekrana, tableta, letaka i recepcije.

  1. Zarada od provizije

Provizije koje zarađujete kreću se od minimalno 8% na ukupnu vrijednost svake rezervacije napravljene putem Authland Connecta, pa sve do pune provizije koju ste dogovorili s pružateljima tura i aktivnosti umanjene za 3% troška procesuiranja transakcije koju omogućava Authland Connect. To ne samo da dodaje unosan prihod, već pozicionira poslovanja kao predane pružatelje izvrsnih iskustava gostima, čvrsto usmjerenih na njihovo zadovoljstvo i udobnost tijekom boravka u destinaciji.

Young girls checking in in a hotel.
  1. Centraliziranost pružanja usluga

Bilo koji turistički objekt se pozicionira kao središte za sve potrebe gostiju nudeći cjelovit izbor tura i aktivnosti. Postajući jedno odredište za obogaćujuća iskustva, jača se identitet branda i potiče se lojalnost. Gosti cijene praktičnost pristupa širokom spektru opcija putem pouzdanog izvora, poboljšavajući njihovo opće zadovoljstvo boravkom u destinaciji.

  1. Analiza podataka

Analitički alati koje pruža Authland Connect mogu se koristiti kako bi se dobili vrijedni uvidi u preferencije gostiju, obrasce trošenja i trendove na tržištu. Analizom prodajnih podataka i ponašanja gostiju, lakše je donositi informirane odluke kako bi se prilagodile ponude, optimizirale marketinške strategije i bolje razumjele evoluirane potrebe ciljane publike.

U osnovi, omogućava turističkim stručnjacima da kreiraju nezaboravna iskustva, potaknu rast prihoda i razviju trajne odnose s gostima putem besprijekornog i podatkovno vođenog pristupa. Pritom aplikacija pruža uvid u podatke kao ukupna i prosječna potrošnja po rezerviranoj usluzi, promet po državama i kategorijama usluga, vremensko kretanje prometa i druge bitne informacije.

  1. Povećanje efikasnosti osoblja

Osoblju se omogućuje da se fokusira na pružanje vrhunske usluge gostima, dok se rutinski zadaci rezerviranja tura i aktivnosti automatski obavljaju putem Authland Connecta. Time se osigurava glatko i brzo ispunjavanje zahtjeva gosta, dok se istovremeno poboljšava ukupno iskustvo boravka. Osim što oslobađa vrijeme, omogućuje osoblju da se posvete drugim aspektima poslovanja, kao što su poboljšanje interakcije s gostima, pružanje personaliziranih preporuka i unaprjeđenje operativne učinkovitosti.

Odaberite savršen model za svoje poslovanje

Konačno, u svakom paketu koji nudimo, naši partneri mogu pristupiti platformi za rezervaciju tura i aktivnosti, personaliziranoj kako bi odražavala identitet branda. Od svake rezervacije napravljene putem platforme zarađujete proviziju, uz privlačne dizajne kartica i bannera koji su dostupni za web stranicu ili vašu mobilnu aplikaciju.

Jedinstvene značajke razlikuju se od paketa do paketa (Basic, Growth i Lead), stoga je najbolje da nam se javite direktno već danas na team@authland.com ili +385 91 373 9030, kako biste otkrili načine na koji Authland Connect može transformirati vaše poslovanje i kako bismo odabrali savršen paket za vas i vaše goste.

I za bolji turizam.